Bine ati venit!

Apollus Institute este unul dintre cele mai moderne centre de recuperare din Bucuresti, care are curajul sa abordeze diferit terapia de recuperare echilibrand relatia dintre trup, minte si suflet.

La noi, intr-un ambient placut, te asteapta o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in Fizioterapie, Kinetoterapie, Terapia mamei si a copilului, masaj terapeutic, etc.
Centrul nostru este dotat cu tehnologie de ultima generatie (Tecar, Shockwave, Laser de mare putere), doua sali de kinetoterapie bine echipate si doua saloane de masaj terapeutic si de relaxare.

Folosim Tehnica Bowen de re-echilibrare neuro-musculara, atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Astfel, remediem afectiunile interne si reducem durata convalescentei.

Periodic organizam, impreuna cu psihologi experimentati, workshop-uri pentru a invata arta deconectarii de la stresul cotidian si a atinge echilibrul intre: corp, minte si suflet.

De asemenea, colaboram cu specialisti in domeniu pentru ca noi suntem convinsi ca, un corp in curs de vindecare, trebuie sa fie sustinut de o gandire pozitiva si de o intelegere atat a tuturor cauzelor care au determinat afectiunea, cat si a atitudinii fata de procesul de vindecare.